vineri, 11 martie 2011

O nouă minune a sfinţilor de la Aiud



Numele meu este Oana şi vă rog să mă scuzaţi că îndrăznesc să vă deranjez. Un prieten mi-a spus că vă pot trimite relatarea de mai jos, dar vă rog să mă iertaţi că nu o să vă spun numele oamenilor în cauză.

Ştiu pe cineva care are un băieţel de câteva luni. După o vreme de la naştere mama a observat pe sân un punctuleţ mic, alb, ca şi un coş. A mers cu copilul la doctor şi i s-a spus că bebeluşul are un mic chist care nu este periculos şi a primit o cremă cu antibiotic. Nu era puroi. Doamna doctor a mai spus că chistul poate cădea la băiţă şi atunci să-l dea mama cu crema aceea şi dacă nu cade, poate fi scos, când copilul va fi mai mare, dar chirurgical. L-a dat cu crema aşa cum a spus medicul, dar chistul a rămas.

Mama, deşi doctorul i-a spus că nu e periculos chistul, îşi mai făcea griji. Atunci s-a gândit să-l dea pe copil cu ulei de la Aiud. L-a dat timp de trei zile, dimineaţa şi seara, făcând cruce cu beţigaşul pe care îl punea în ulei. În prima seară a spus Acatistul Sfântului Nectarie, în a doua Paraclisul Preasfintei Născătoare de Dumnezeu şi în a treia Acatistul Părintelui Arsenie Boca. Acesta din urma l-a spus pentru ca nu avea pe cel al Sfintilor Mucenici de la Aiud şi s-a gândit că părintele Arsenie îi cunoaşte pe sfinţi.

În cele trei zile nu s-a întâmplat nimic. Mama era mai degrabă neîncrezătoare, dar totuşi nădăjduia că dacă ai credinţă cât un bob de muştar se poate vindeca copilul şi iar îşi zicea că nu o să se întâmple nimic şi iar zicea ceva de genul: „Cred, Doamne, ajută necredinţei mele”. Apoi a uitat de chist. Şi după cam 2 zile, deci cam a 5-a zi de când a dat pe bebeluş cu ulei, a văzut că acel chist se mai vedea puţin de tot şi că organismul îl absorbea şi a doua zi pielea era sănătoasă de parcă niciodată n-ar fi fost ceva acolo.

Menţionez că în acele zile copilaşul a primit pentru prima dată suc de morcovi, avea acum 6 luni, dar nu cred că vitaminele dintr-un morcovel puteau să facă să se retragă acel chist.

Să mă iertaţi pentru lungimea relatării. Sper că nu v-am obosit.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Oana

Un comentariu:

  1. de ce il folosim pe Dumnezeu ca paganii doar pentru sanatate? sa L rugam sa ne arate ce sa facem cand preotii nostrii slujesc cu protestantii,catolicii,anglicanii,evreii,monofizitii..nu se poate,nu avem voie sa L rugam decat pentru medicina?

    RăspundețiȘtergere