Ciprian Voicilă - Sfinții de lângă noi. Copertă și grafică de Dan Munteanu

Ciprian Voicilă - Sfinții de lângă noi. Copertă și grafică de Dan Munteanu
„Cartea lui Ciprian Voicilă, „Sfinţii de lângă noi - Întâmplări, portrete, reflecţii”, este un puzzle încântător de eseistică urbană, file de pateric contemporan, exerciţii de admiraţie şi uluitoare minuni. O carte ca o şezătoare de suflet, cu întâmplări din vremea de azi, care, oricum ar fi ea, este vremea mântuirii noastre. Scrisă într-un stil cald, familiar, lipsită de metafore fără rost şi zorzoane lingvistice, cartea se așază într-un firesc al veşniciei de zi cu zi. În deruta generalizată a lumii de astăzi, Ciprian ne împărtăşeşte ce a auzit, a văzut şi a simţit... Cartea aceasta este ca o floare pe caldarâmul unei lumii agitate. Cine se va opri, o va vedea! Miracole se întâmplă întotdeauna lângă noi.” (Laurențiu Dumitru)

marți, 9 octombrie 2012

SA-L AJUTAM PE RUGATORUL PENTRU NOI IEROMONAHUL ONUFRIE

Sursa- http://www.sinaxa.net/iubesteaproapele/ Ieromonahul Onufrie (care a implinit luna aceasta 24 de ani) este din obstea manastirii Sihastria Raraului, Staret parintele Ioan Neagoe. Anul trecut parintele a suferit o interventie chirurgicala in urma careia i s-a extirpat din stomac o tumora maligna. Cu sprijinul multora dintre dvs., s-a strans suma de 4000 de euro necesara operatiei. In aceasta perioada a stat numai in spital cu citostatice, tratamente, suferinte. Am ajuns, cu darul lui Dumnezeu, de Boboteaza la M. Sihastria Rarau si am fost de fata la conversatia pe care a avut-o pr. staret cu o doamna care ii aducea vesti despre pr. Onufrie. Parintele este internat la spitalul Sfantul Pantelimon, are suferinte cumplite: nu mananca deoarece vomita tot (sta numai cu perfuzii), se tine de pereti pt ca nu are echilibru si simte cum ii cad bucati de carne din picioare, a facut o infectie si i-au cazut dintii din gura, are dureri mari.Tratamentele sunt costisitoare si banii nu ajung. Am vorbit cu parintele staret si a dat binecuvantare sa strangem banuti pentru tratamentele parintelui Onufrie. Doamne ajuta. Revin cu informatii legate de contul bancar : • IBAN, CARUNTU EMILIAN, RO85BRDE070SV11654900700, deschis la BRD; • pentru transferul din strainatate codul SWIFT este: BRDEROBU. Va rog sa ma anuntati (pe email sau la telefon 0752 215 125) cand se efectueaza transferul ca sa ii transmit mai departe parintelui Onufrie. Parintele a plecat din spital pentru ca nu a mai avut banutii pentru tratament.(tratamentul costa 26 de milioane pe luna atunci cand nu apar complicatii). Parintele m-a rugat ca banii sa ii dati cu pomelnic, am rugamintea sa il trimiteti pe email (mentionati suma) /ma sunati si ma intalnesc cu dvs. (daca va este mai usor). Voi transmite pomelnicele la manastirea Sihastria Raraului pentru a fi pomenite de parintele staret Ioan. Elisabeta – biserica Mihai Voda

Un comentariu:

 1. Doamne ajuta, ma iertati ca intervin.
  Elisabeta, cea de la care a venit acest anunt, nu se va mai putea ocupa o perioada de strangerea de fonduri pentru parintele Onufrie din motive obiective. De aceea voi prelua eu sarcina ei, macar pana cand se va face ea bine.

  In general Parintele Onufrie este foarte discret si nu solicita ajutorul nostru decat in momente cu totul si cu totul deosebite. Daca doriti sa ajutati, contactati-ma pe e-mail: mail_for_mari@yahoo.com.

  Daca puneti bani direct in cont, va rog sa ma anuntati, deoarece parintele Onufrie nu verifica acel cont decat atunci cand stie ca sunt bani.

  Multumesc,
  Maricica

  RăspundeţiȘtergere