joi, 7 octombrie 2010

Un mesaj de la un prieten, despre pericolul etnobotanicelor!



Cu excepţia opiniei sale despre problema actelor biometrice sunt perfect de acord cu el. Şi pe mine mă miră lipsa de reacţie, care a devenit o lege în rândul creştinilor. Măcar familiştii ar trebui să ia atitudine.

"Copiii nostri sunt in pericol.

NOI SUNTEM IN PERICOL.
ROMANIA VA MURI DE LA DROGURI, NU DE INANITIE.
VOM AVEA COPII, NEPOTI SI STRANEPOTI HANDICAPATI FIZIC SI PSIHIC DIN CAUZA ETNOBOTANICELOR.
NU SUNT PLANTE, SUNT DROGURI SUTA LA SUTA.
VA IMPLOR, ASCULTATI URMATORUL INTERVIU ( este vorba de cel postat mai sus) INCERCATI SA INCEPETI, DACA NU ATI FACUT-O, SA VA INTERESATI DE ACEASTA URIASA PROBLEMA, DE CARE NU E ABSOLUT NIMENI INTERESAT. VOI, CEI CARE AVETI COPII SAU CEI CARE VETI, SI, IN SPECIAL, CEI CARE VA NUMITI CRESTINI ORTODOCSI, MAI LASATI PROBLEMELE CU BULETINELE ELECTRONICE SAU GANDITI-VA CLAR CA ETNOBOTANICELE SI VIITOARELE ALEGERI ALE ACESTORA DEPIND DE STAREA MENTALA A COPIILOR NOSTRI. DACA EI VOR FI INTOXICATI SI CU CREIERELE PRAJITE( PENTRU CA VA ASIGUR CA, ODATA CU TIMPUL, CREIERUL SI SANGELE DIN VENE AJUNGE SA SE ARDA LA PROPRIU, (STIU ASTA DIN PROPRIE EXPERIENTA, TOCMAI AM FOST INTERNAT LA DEZINTOXICARE SI CE-AM VAZUT ACOLO M-A INGROZIT SI M-A DEPRIMAT PANA LA O TRISTETE DE MOARTE)SI VOM AVEA SI VETI AVEA O TARA DE BOLNAVI PSIHICI. SPITALELE DE PSIHIATRIE SI DE DEZINTOXICARE SUNT PLINE DE COPII( TINERI DE LA 14 LA 13,15,17-30 DE ANI) CU CREIERELE ARSE DE ACESTE SUBSTANTE APROBATE DE ACEST GUVERN IRESPONSABIL SI SCLAV IN TOTALITATE AL MASONERIEI DEMONICE SI DEMONIZANTE, PENTRU CA MASONERIA NE DEMONIZEAZA COPILASII, COPILASI CE-AR TREBUI SA STIE SA SE JOACE LEAPSA SAU ALTE JOCURI ALE COPILARIEI, IAR EI STAU LA COLT DE STRADA PENTRU A FACE ROST DE CATEVA SUTE DE MII SI A SE INJECTA IN SCARI DE BLOCURI, IN MASINI SAU CHIAR IN CASELE DUMNAVOASTRA, CAND VOI SUNTETI PLECATI LA MUNCA, BUCUROSI CA AVETI UN LOC DE MUNCA CU AJUTORUL CARUIA SA LE ASIGURATI MANCAREA SI BUNASTAREA DE C ARE VOI VA BUCURATI ATAT DE MULT. DRAGI ROMANI, MULTI DINTRE COPIII VOSTRI DE-ABIA ASTEAPTA SA PLECATI LA MUNCA PENTRU A FUGI AFARA, SA SE COMBINE CU ALTII SA=SI CUMPERE PRAFURI SI SA SI LE INJECTEZE IN VENA( VA ASIGUR CA 90 LA SUTA DINTRE DROGURILE FOLOSITE SUNT PRAFURI CARE SE FIERB IN FIOLE SAU IN LINGURITE SAU IN DOPUL DE LA SERINGA, NICI NU MAI AU NEVOIE DE SAREA DE LAMAIE, CUM E LA HEROINA, CI SE FIERB DIRECT, SUNT FACUTE IN ASA FEL INCAT SA SE FIARBA CAT MAI REPEDE, PENTRU CA E NEVOIE DE UN TIMP CEVA MAI LUNG PENTRU A-TI PREPARA CEVA INJECTABIL, ASA CA TRAFICANTII AU FACILITAT ACEASTA PREPARARE, ELIMINAND DIN PROCESUL DE PREPARARE PRODUSUL DENUMIT SARE DE LAMAIE)
"

3 comentarii:

  1. Imi pare rau, dar nu-s de acord. Nu asta e problema Romaniei, etnobotanicele. Chiar daca nu ar fi legale, tinerii tot le-ar procura, daca nu-s educati si nu mai stiu de Dumnezeu. Iar astia in curand vor interzice salvia, menta si usturoiul, ca-s droguri. Nu ma incanta deloc, probabil voi fi arestata pt ca am in gradina asa ceva. La suflet tre sa se umble, nu la salvie!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu esti de acord ca nu esti in situatia asta sau nu se drogheaza copilul tau cu asa ceva. O sa te smereasca dumnezeu in vreun fel si pe tine si vei vedea cum e

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu uitati ce crie in Geneza 1:29 -
    Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânţă de pe toată faţa pământului şi tot pomul ce are rod cu sămânţă în el. Acestea vor fi hrana voastră.

    Si de asemenea sa nu uitam ce a zis Benjamin Franklin: "They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety." Si as adauga faptul ca e foarte probabil ca in final le vor pierde pe amandoua.

    Nimic nu ar trebui interzis prin lege. Copiii ar trebui educati de "pericolele" acestora. Si apoi cine vrea sa is asume riscuri, sa poata face acest lucru in mod legal.

    Aceste plante au fos folosite de mii de ani de vracii/shamanii si de oameni pentru efectele lor curative - noi le facem ilegale si in schimb vom cumpara alternativele lor produse chimic in laborator.

    Unele din aceste etnobotanice pot produce transe cu profunda implicatie spirituala putand duce la o evolutie spirituala a individului care le consuma.

    Problema nu apar pentru ca se folosesc aceste plante ci datorita faptului ca sunt folosite in excess.

    Noi ar trebui sa ne invatam copiii cum sa fie cumpatati si de aici vor disparea problemele.

    Stim cu totii ca Masonii isi duc agendele la indeplinire aplicand strategia Problema - Reactie - Solutie

    Iata cum putem interpreta situatia:

    Problema - cativa pusti needucati, speriati de efectul primei lor experiente ajung in spital si sunt declarati ca fiind intoxicati cu etnobotanice

    Reactie - se creeaza o isterie prin mijloace media (presa, radio, tv), lumea e speriata ca se moare din asa ceva si cere interzicerea lor

    Solutie - se interzic etnobotanicele si inca cateva plante: salvia, menta, usturoiul - acestea putandu-se cumpara doar cu reteta din farmacie.

    Ce se va intampla in realitate: profiturile industriei farmaceutice vor creste, vanzarile de droguri ilegale vor continua la colt de strada iar noi vom cumpara usturoi de la farmacie.

    Ar mai fi de zis, dar cei care au cap vor intelege care e adevarata problema aici.

    RăspundețiȘtergere