marți, 23 august 2011

Să ajutăm o mamă cu trei copii, care a refuzat să avorteze



Informaţii suplimentare despre Mihaela Dărăbaş puteţi găsi: aici şi aici.

O puteţi ajuta sunându-l pe domnul Butu Radu la nr. 0727.781691 sau trimiţând banii în contul cu următoarele date, specificând că banii sunt pentru Mihaela Dărăbaş:

Titular: Butu Radu Bogdan.
Cont la BCR sucursala Gorj , municipiul TG.-Jiu: RO88RNCB0149097798340001.


Am primit următorul mesaj pe care îl redau ca atare:

"Doamne ajuta!
Va caut in legatura cu o problema de suflet si imi cer scuze pentru indrazneala

Este vorba de Mihaela Dărăbaş, din Tg Jiu, acum in varsta de 21 de ani, care in februarie 2007 a nascut tripleti. Cat am fost in Grecia am ajutat-o mereu cu tot ce se putea. Acum o mai ajut, insa e destul de greu de unul singur. Acum traieste din 3 milioane, iar unul din copii este si bolnav de vreo 3 ani.

De obicei trimiteam tot ce se putea la Butu Radu Bogdan, reprezentantul Provita din Tg Jiu, care ii dadea cand avea nevoie. Acum e un moment critic, nu i-au mai dat alocatia ptr copii si e greu.

Va rog, daca puteti sa o ajutam cu macar cate 50 de lei. Nu cred ca ptr noi este o jertfa care sa ne ingreuneze prea mult". (P. C.)

Un comentariu:

  1. Povestea lui David (1 an): Are nevoie de 35.000 de euro pentru recuperare http://botosaneanulortodox.blogspot.com/2011/08/povestea-lui-david-1-are-nevoie-de.html te rog Frate Ciprian sa scrii articolul si pe blogul tau

    RăspundețiȘtergere