marți, 1 iulie 2014

La Meteor Press a apărut ediția a doua a cărții „Sfinții de lângă noi”

La Meteor Press a apărut ediția a doua a cărții „Sfinții de lângă noi”. Descriere carte: „Majoritatea cartilor au un public tinta bine definit. Aceasta carte are un public tinta extrem de larg. Si asta pentru ca il ajuta pe cititor, indiferent de varsta si de nivelul intelectual pe care il are, sa se intalneasca cu cateva figuri duhovnicesti de exceptie. Majoritatea personajelor descrise in aceasta carte merg pe calea sfinteniei, iar unele au si ajuns la ea. Si ne ajuta si pe noi sa intelegem ca sfintenia nu este un deziderat absurd, ci este o cale pe care suntem chemati sa mergem cu totii…” (Danion Vasile) „O carte ca o sezatoare de suflet, cu intamplari din vremea de azi, care, oricum ar fi ea, este vremea mantuirii noastre. Scrisa intr-un stil cald, familiar, lipsita de metafore fara rost si zorzoane lingvistice, cartea se asaza intr-un firesc al vesniciei de zi cu zi. In deruta generalizata a lumii de astazi, Ciprian ne impartaseste ce a auzit, a vazut si a simtit...” (Laurentiu Dumitru) Coperta a fost realizata de Dan Munteanu.

2 comentarii:

  1. Doamne ajuta,
    Va deranjez pentru cateva momente venind cu rugamintea la d-voastra sa scrieti cateva randuri pe blogul d-voastra despre copilasul meu, Gabriel Voinea care sufera de hipoacuzie bilaterală neurosenzorială profundă (nu aude si nu vorbeste).Iar singura lui speranta este un implant cohlear dar pretul sau ne depaseste pe noi 25.000 de euro.Detalii despre Gabriel le gasiti pe blogul lui http://voineagabriel.wordpress.com/.
    Astept un raspuns din partea d-voastra pe adresa mea de e-mail : voineamariana93@yahoo.com
    Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat sa gasesc un subiect din carte sau o opinie cu care sa nu fiu de acord. Nuam gasit nimic care sa mi se para deplasat sau cu care sa nu rezonez. Ma bucur ca mai sunt oameni placuti luo Dumnezeu, care stau, din pactae ascunsi de noi (poate pentru ca nu suntem vrednici sa ne bucuram de ei si nu am sti sa le apreciem prezenta si sa recunoastem harul lor). Ar fi bine ca oamenii sa stie ca la necaz pot gasi oamenii care sa ii ajute, sa ii aline si sa le arate ca nu sunt singuri. Subiectele sunt tratate din punct de vedere psihologic, sociologic, teologic, fara a neglija componenta afectiva si va felicit pentru varietatea temelor si pentru stilul frumos de a scrie.Desi ma asteptam sa gasesc si aspecte cu care sa nu fiu de acord, recunosc ca nu am gasit nimic diferit de modul meu de a gandi.

    RăspundețiȘtergere