joi, 2 aprilie 2015

A apărut în limba română cartea „Sfinții Catacombelor Rusiei” de Ivan Andreev, ediția îngrijită de Părintele Serafim Rose. O puteți descărca de aici

O puteți descărca de aici. Vă rog să o trimiteți tuturor celor interesați de mucenicii pentru Hristos, anticomuniști, care au pătimit în secolul XX. „Cartea a apărut în America, în California, în anul 1982. A fost tipărită de Părintele Serafim Rose și de Părintele Gherman Podmoșenschi, care nu doar au editat textul lui Ivan Andreev, ci au făcut completări și anexe care ușurează receptarea materialului. Cu jumătate de secol în urmă, Sfântul Ioan Iacob Hozevitul scria: „Clericii și mirenii care nu ascultă de Biserica lui Alexie se adună în locuri ascunse sub pământ (în catacombe) și fac slujbe. Aceștia fac parte din Biserica liberă a „Catacombelor” și au astăzi 10 arhierei și mulțime de preoți, care se poartă mirenește la arătare. Prin rugăciunile lor ne miluiește Dumnezeu și pe noi nevrednicii, care nu avem nicio silă și totuși ne poticnim spre cele deșarte și nu purtăm grijă de mântuire” ” (din volumul Din Ierihon către Sion- capitolul „Curajul credinței”)

Un comentariu:

  1. Cum fac daca doresc sa o citesc in format clasic, pe coperta patru scrie ca se distribuie gratuit, se poate comanda undeva? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere