luni, 24 martie 2014

Vă recomand două albume extraordinare de icoane pe sticlă și fotografii din Bucureștiul interbelic

Le puteți comanda la numărul de mobil: 0722.463563. „Bucurestii la fotograf. Portraits of Bygone Bucharest” Va invitam sa rasfoiti ultimul nostru album, in editie bilingva, romana - engleza, in viziunea celor mai renumiti fotografi interbelici, Nicolae Ionescu si Iosif Berman si in interpretarea plina de inspiratie si savoare ale lui Dan C. Mihailescu (omul care aduce cartea la ProTv). Albumul se prezinta ca o "carte obiect", intr-un concept unicat , o cutie cu 50 de coli de dimensiuni mari (30X40 cm), dezvaluind un Bucuresti al contrastelor, intins pitoresc de la Palat la periferie. Fiecare coala are pe o fata o fotografie exceptionala, ca si expresie artistica, dar si ca document de epoca, iar pe celalta fata extrase din presa vremii care "comenteaza" respectiva fotografie. Dacă fotografiile lui Nicolae Ionescu sunt pline de strigăte, mirosuri şi culori vii pe care le poţi doar imagina, cele ale lui Iosif Berman (fotograful Casei Regale a Romaniei) sunt dominate de alb/negrul hainelor de gala, marturie a unei lumii aristocrate, care urma sa dispara in scurt timp, dar care dirija soarta Romaniei de atunci. Va invitam, asadar, sa ne bucuram impreuna de acest eveniment editorial avand, in nucleul sau lumea Bucurestilor de alta data, atat de departata de noi si de recenta in acelasi timp. Il puteti considera un cadou, obiect de protocol, ce poate fi oferit partenerilor si colaboratorilor dumneavoastra cu ocazia Sarbatorilor sau a diferitelor evenimente corporate. Atasam pentru o previzionare o prezentare 3D a acestui album, iar la dorinta dvs. putem sa vi-l aducem pentru o prezentare directa. Pretul unui album pentru comenzi mai mari de 10 bucati este de 294 lei (TVA inclus).
Va invit sa vedeti de asemenea si albumul nostru "Icoane pe sticla romanesti.Judecata copiilor", intr-o varianta bilingva (romana-engleza), propunandu-vi-l ca dar/obiect de protocol ce poate fi oferit partenerilor si colaboratorilor dumneavoastra cu ocazia Sarbatorilor sau a diferitelor evenimente corporate. Este o carte obiect intr-un concept unic pe piata din Romania, o cutie ca o icoana pe sticla, in care sunt 50 de coli cu reproduceri ale icoanelor pe sticla vechi (mestesug autentic romanesc), insotite pe verso de icoane si spuse ale copiilor despre Dumnezeu (asa cum s-au nascut ele in laboratorul de creatie al renumitului profesor Dorel Zaica). Pretul unui album este de 294 lei (TVA inclus).

Un comentariu:

  1. Icoanele prezentate in aceste albume sunt deosebite, fara sa fii prefesionist in domeniu iti poti da seama cu usurinta ca pictorul este foarte talentat.locatiile virtuale dedicate lucrarilor artistice religioase realizate pe sticla au la baza cunoasterea spiritualitatii si ortodoxiei. http://icoane.crestinortodox.ro/3-icoane-pe-sticla icoane pe teme religioase pictate pe sticla.

    RăspundețiȘtergere