luni, 2 august 2010

Dacă Sfântul Nectarie a mijlocit o minune în viaţa dumneavoastră, contactaţi-mă, vă rog!



Îi rog pe toţi vizitatorii blogului meu să difuzeze această informaţie.

Voi scoate o carte cu minunile Sfântului Nectarie de Eghina, din dorinţa de a mări evlavia faţă de el în rândul credincioşilor. În Bucureşti sunt mulţi sfinţi care mijlocesc pentru noi în faţa Domnului, dar nimeni- sau aproape nimeni- nu se ocupă de consemnarea minunilor pe care ei le fac neîncetat.

Aştept, de la voi, descrierea detaliată a modului în care l-aţi simţit prezent pe Sfântul Nectarie în viaţa voastră.

Îmi puteţi trimite istoriile trăite pe adresele:


ciprianvoicila@yahoo.com

ciprianvoicila@gmail.com

Până pe 15 octombrie cartea va fi gata, în aşa fel încât să o trimitem la tipar, iar pe 9 noiembrie, de ziua Sfântului, să o lansăm.


Cine vrea poate să pună un anunţ cu datele mele de contact la bisericile din ţară în care credincioşii sau preoţii au evlavie la Sfântul Nectarie.

Sfântul Nectarie să vă ajute şi să vă răsplătească!


P.S.De aici puteti afla cum l-am simţit prezent în viaţa noastră. La vremea cand am scris textul am considerat că este oportun să nu dau numele reale.

Ciprian Voicilă

13 comentarii:

  1. Doamne ajuta!
    Imi place sa cred ca veti putea incepe cartea cu o minune pe care Sfantul Nectarie a facut-o cu familia dvs.
    Domnul sa va stea aproape in aceasta lucrare!

    P.S.Si eu sunt bucuroasa sa va citesc blogul. Imi pare rau doar ca nu am timpul necesar sa citesc mai mult din ceea ce recomandati.
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta!

    Majoritatea celor care au blog au o rubrica cu scrierile lor (carti, articole...)si cred ca este bine pentru ca daca revista sau cartea nu ai luat-o in momentul aparitiei,nu mai ai de unde sa o citesti(banal si puierl ce-am scris dar...).
    Prima data am citit ceva scris de tine pe blogul Parintelui Savatie, cred ca la comentarii, ceva memorialistica(cum ti-ai pierdut suzeta, maricel fiind si...).O incantare, un talent special, e un dar minunat de la Domnul, e talantul tau pe care trebuie sa-l inmultesti. Daca nu ai scris inca, astept acea carte care sigur va concura cu "Iepuri nu mor" a parintelui Savatie.
    Nu stiu daca vreodata vom afla "dreapta socoteala" asa ca sa pastram masura in toate, sa nu lunecam nici in laudarosenie, dar nici in falsa modestie, ci sa ne pastram in firesc, in naturalete (asa cum sunt scrierile tale).
    Pentru cei ce-ti citesc blogul adresez un indemn (daca mai este necesar), cititi la Cuviosul-Sfanul Valeriu Gafencu cata iubire avea de daruit celorlalti, si ce indemnuri ne adresa.

    Iertare, daca din neatentie am atins la cineva vreo coarda sensibila si doare.
    Ion

    RăspundețiȘtergere
  3. minunata lucrare ti-ai ales!

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am rugat la Sfantul Nectarie, la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului si au facut multe minuni cu mine si familia mea. Cu adevarata credinta minunile se infaptuiesc! DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta, frate Cipriane !

    Cu siguranta intentia e buna, dar lucrarea e grea, dar nu imposibila. O lucrare care se face cu binecuvantarea duhovnicului (si cu siguranta ati facut-o)cu rugaciune, post si discernamant.

    De fapt ce sunt minunile pentru un om credincios, niste fapte firesti de dragoste ale Sfintilor care mijlocesc pentru noi, iar noi trebuie sa le luam ca atare, adica firesc, pentru ca exista pericolul caderii in inchipuirii patimase. De aceea este de preferat ca fiecare intamplare minunata sa fie verificata de un parinte duhovnicesc experimentat.
    Parintii monahi antoniti erau discreti in privinta intamplarilor minunate, dadeau o mai mare importanta pocaintei si implinirii Poruncilor lui Dumnezeu, aceasta e fapta cea mai mare si sigura a crestinului ortodox pentru mantuire.

    Succes in realizarea acestei lucrari, sa fiti inzestrat cu discernamamt si sa fie de folos !

    RăspundețiȘtergere
  6. Sfantul Nectarie, este deosebit, este un sfant al iubirii, este minunat! Il iubesc foarte mult pe Sf. Nectarie, pe el nu-l poti descrie decat trai! Se pot scrie mii de volume despre Sfantul, dar ce este cel mai important este sa traim ortodoxia, la cote maxime, Sfantul Nectarie, te aude te vede, tu il simti, il iubesti! Il stiu pe Sf., de ceva vreme , dar nu i-am acordat importanta potrivita, apoi o colega de facultate m-a rugat sa mergem la moastele Sf, la Radu Voda, iar eu am refuzat, si acum imi pare tare rau! Am inceput sda citesc cele 2 acatiste ale Sf, tp de 40 de zile, acum au trecut 2 saptamani. Imi doresc o familie crestina, si un sot bun, si stiu caq Sf ma va asculta! Sf Nectarie, m-a vindecat pe mine pacatoasa de o depresie mai veche, de o sciatica si de o constipatie cronica, care ma chinuia cumplit. si asta decand am inceput sa ma rog la el. Pe verisorul meu l-a ajutat sa-si gaseasca de lucru! Starea mea de spirit s-a schimbat, sunt un alt om! Toata lumea zicea ca sunt trista, posomorata, dar Sf Nectarie, m-a ajutat foarte mult, si rezultatele au fost vizibile! Ai mei mi-au spus ca m-am schimbat ca sunt mai vesela si ca ma bucur de viata! Sf m-a ajutat sa-i pictez si icoana, intrucat sunt studenta in anul 3 la teologie! Iti multumesc mult Sfinte Nectarie! Aceasta este marturia mea, si voi mai scrie dupa CE TERMIN ACATISTELE, SF SA-MI AMINTEASCA DE ACEST LUCRU!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna,
    astept descrierea detaliata a minunilor pe care le-a savarsit Sfantul Nectarie in viata dumneavoastra si in vietile cunoscutilor dumneavoastra la una din adresele pe care le-am indicat: ciprianvoicila@yahoo.com, ciprianvoicila@gmail.com.
    Domnul si Sfantul Nectarie sa va rasplateasca!

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne ajuta!

    Pe blogul meu am descris o intamplare minunata, mijlocita, cred eu, de Sfantul Nectarie. Daca nu o considerati minune facuta de acest sfant, va rog sa ma iertati.

    http://iulianacristescu.astasunt.eu/despre-minunea-intalnirii-cu-gemenii-nicolae-si-elena/

    RăspundețiȘtergere
  9. STIMATE DOMNULE CIPRIAN VOICILA .DL ION CRISTIAN DIN BUCURESTI CARE A AVUT PLACUTA OCAZIE IN ''-GHILIMELE PENTRU CA NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR SI TOTUL ESTE CU VOIA LUI DUMNEZEU SI IN CAZUL DE FATA CU AJUTORUL DE NETAGADUIT AL SFANTULUI IERARH NECTARIE [NOUL SI MARELE FACATOR DE MINUNI ]DE VA VA CUNOASTE PERSONAL CU ,CATEVA ZILE INAINTE DE PRAZNUIREA SFANTULUI NECTARIE CAND DUMNEAVOASTRA LIPEATI UN AFIS LA PIATA UNIRII LANGA DAMBOVITA IN LEGATURA CU SARBATOAREA SF NECTARIE SI APARITIA PRIMULUI VOLUM AL CARTII -MINUNILE SF NECTARIE DIN ROMANIA PE CARE AM CUMPARAT-O CHIAR IN ACEA ZI SI PE CARE DUMNEAVOASTRA PERSONAL MI-ATI SCRIS CATEVA RANDURI CU DRAGOSTE CHIAR IN ZIUA DE 6 NOEMBRIE 2010 .ATUNCI V-AM PROMIS CA VA VOI TRIMETE SI EU POVESTEA[MINUNEA PE CARE EU CONSIDER CA SF NECTARIE A FACUT-O CU FETITA NOASTRA -ION NECTARIA ADRIANA .AM PRIMIT ASTAZI 9 APRILIE SMS DUMNEAVOASTRA SI VA VOI SCRIE CAZUL COPILULUI NOSTRU CU O SERIOZITATE MAXIMA DE LA UN OM CU MULT BUN SIMT ,RESPECT SI DRAGOSTE FATA DE APROAPELE AFLAT IN SUFERINTA SI IN NEVOIE -URMEAZA COMENTARIUL IN URMATORUL ARTICOL -ION CRISTIAN BUCURESTI -TEL 0743044098.SAMBATA .9.APRILIE 2011.ORA.16.15.PM.

    RăspundețiȘtergere
  10. DL-ION CRISTIAN ADICA [FAMILIA ION -CRISTIAN SI ELENA-SOTIA ]-VA ,VOI RELATA CAZUL FETITEI NOASTRE -ION NECTARIA ADRIANA NASCUTA LA DATA DE 25 IULIE 2004 IN BUCURESTI .SANTEM CASATORITI DIN ANUL 1998 EU CRISTIAN SI ELENA SI AVEM 2 COPII .DE 13 ANI TRAIM O ADEVARATA DRAMA DEOARECE NU AVEM O LOCUINTA PERSONALA SI LOCUIM DE 13 ANI CU CHIRIE PANA ACUM AM SCHIMBAT 8 LOCUINTE .ACUM LOCUIM IN CART LACUL TEI ,PE STR INGINERILOR TEI NR 8 BL T 31 B SC 1 EJ 1 GARS NR 11 .PRIMUL COPIL ION MARIAN DUMITRU NACUT PE 22 FEB 2000 ARE SI EL PROBLEME DE SANATARTE SI PANA IN VARA STA SI INVATA IN SATUL CIORARI COM STOINA GORJ .FETITA ION NECTARIA ADRIANA SA NASCUT CU GRAVE PROBLEME DE SANATATE ADICA CU -SINDROMUL DAWN SI AM OPERAT-O LA VARSTA DE 6 LUNI DE LA NASTERE PE CORD MINUNEA CA NOI ASA O NUMIM ESTE CA O ECHIPA DE MEDICI DIN ITALIA AU VENIT IN IARNA ANULUI 2005 LA SPITALUL MILITAR CENTRAL SI DIN 80 DE COPII CARE AU VENIT DIN TOATA TARA AU OPERAT GRATUIT 12 COPII -NECTARIA FIIND A -11 CEA .LA ACEASTA OPERATIE AU PARTICIPAT SI DOCTORII DIN SP MILITAR IN FRUNTE CU DOMNUL PROFESOR-GENERAL TINTOIU SI DL DOCTOR -GOLEANU SI DOCTORII SI PERSONALUL DIN ITALIA CARORA TUTUROR LE MULTUMESC PENTRU SALVAREA LUI NECTARIA SI IN PRIMUL RAND LUI DUMNEZEU SI SFANTULUI NECTARIE CARE A AJUTAT-O SI SALVAT-O DE LA O MOARTE SIGURA DATOTITA PROBLEMEI CARE O AVEA .ACUM ARE 6 ANI SI 8 LUNI,FACE PROGRESE MODESTE PE LINIA DEZVOLTARII,LA ACEASTA VARSTA INCA NU VORBESTE CORECT SI INCA TREBUIE SA FOLOSIM PAMPERS .DEZVOLTAREA EI PSIHICA ESTE DE APROX 36-40-LUNI .ASTA ESTE .EU MA OCUP DE LA VARSTA DE 2 ANI SI JUMATATE DE EA SI LA ORA ACTUALA SANT ANGAJAT CA ASISTENT PERSONAL AL EI SI MA OCUP DE EA SI CU SPRIJINUL SOTIEI MELE CARE ESTE ANGAJATA CA -ASISTENTA MEDICALA LA SP SFANTUL IOAN [FOST VITAN BARZESTI]DIN BERCENI LA SECTIA MEDICALA EJ 4 SE NUMESTE -ION ELENA .NECTARIA ESTE INCADRATA IN GRAD DE HANDICAP GRAV CU DREPT DE ASISTENT PERSONAL CEA CE SANT EU AVAND IN VEDERE CA SITUATIA EI ESTE DEOSEBIT DE COMPLEXA SI DIFICILA PE PARTEA GANDIRII SI CELELALTE PLANURI .ACESTA ESTE CAZUL NOSTRU CU NECTARIA PENTRU CARE NE RUGAM LA DUMNEZEU ,MAICA DOMNULUI SI SFANTULUI NECTARIE SA-I AJUTE SI SA NE AJUTE SI PE NOI IN COMPLICATA CASNICIE SI VIATA PE CARE O AVEM SI CU CEI 2 COPII CU PROBLEME DE SANATATE.VENIM CU RUGAMINTEA CA DACA CINEVA NE POATE AJUTA SI SPRIJINII INTRUN FEL SA NE CONTACTEZE FARA NICI UN FEL DE PROBLEMA LA TEL -0743044098 [CRISTIAN ]-SI -0744932909 [ELENA ].DUMNEZEU SA VA DARUIASCA SANATATE ,IMLINIRI PE TOATE PLANURILE SI CEL MAI DE PRET CREDINTA IN DUMNEZEU SI IN MIJLOCIRILE SFINTILOR CARE SANT CU ADEVARAT SFINTII LA DUMNEZEU ,NU NUMAI IN BISERICA DE PE PAMANT -SOLIDARITATE UMANA SI DRAGOSTE IN A NE IMLICA IN AJUTORAREA SI SALVAREA DE VIETI OMENESTI SI CEL MAI IMPORTANT LUCRU -MANTUIREA-SUFLETELOR-NOASTRE .CU TOT RESPECTUL CUVENIT -DL ION CRISTIAN [TATAL LUI NECTARIA ADRIANA ]-DIN BUCURESATI.SECT 2 -LACUL TEI .-SAMBATA.9.APRILIE.2011.ORA.17.02.PM

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu ADEVARAT mari minuni a facut Sfantul Nectarie si cu mine pacatoasa! Pe cat a fost de slaba credinta mea pe atat a fost de mare mila Sfantului
    Multumesc bunului Dumnezeu ,Maicii Domnului ,Sfantului Nectarie ,si Sfantului Ioan Rusul pentru ajutorul pe care nu a intarziat sa mi-l ofere.!
    Alergati in dureri de orice fel la acesti sfinti si nadajduiesc din toata inima ca va va asculta necontenit.~!!
    SLAVA TIE DOAMNE, SA FII LAUDAT IN VECI !
    si daca aveti timp vizitati si site-ul WWW.popasduhovnicesc.ro

    RăspundețiȘtergere
  12. DOAMNE AJUTA!LAM CUNOSCUT PE SF NECTARIE DINTRUN ZIAR SI AM SIMTIT CU ADEVARAT CA TREBUIE SA -L CUNOSC MAI BINE.AM RUGAT-O PE MAMA MEA SA CUMPERE ACATISTUL SF NECTARIE SI SA MIL TRIMITA.(LUCREZ IN GRECIA)PANA LAM PRIMIT AM SIMTIT O EMOTIE NEDEFINITA.CU DRAG AM CITIT VIATA SI MINUNILE SF.IN LUNA MARTIE AM AVUT MAREA BUCURIE SA MERG LA EGHINA CU MULTA NADEJDE IN DUMNEZEU SI IN SF NECTARIE AM AJUNS CU BINE.MAM INCHINAT SF MOASTE SI LA SF MORMANT .INTRADEVAR AM AUZIT PT CATEVA SECUNDE POATE UN MINUT PASII SF SE AUD FOARTE CLAR.TREUIE SA SPUN CA TREI ZILE AM SIMTIT O BUCURIE CUM NU AM SIMTIT NICIODATA SI IMI DORESC SA MAI AJUNG CAT DE CURAND PT CA MIE DOR DE ACEA BUCURIE.TREBUIE SA VA SPUN SI O MINUNE CARE A FACUTO SF CU MINE SI MIA DAT PUTERE SI CREDINTA .AM MERS CU O CUNOSTINTA LA IARBA VERDE PE UN MUNTE CU BAIATUL EI UN ADOLESCENT REBEL/IA SPUS MAMEI CA SE PLIMBA PRIN ZONA .LA UN MOMENT DAT NE PREGATEAM DE PLECARE SI NU REUSEA SA DEA DE BAIAT LA STRIGAT DE MAI MULTE ORI DAR NU RASPUNDEA.EU MAM PANICAT CREZAND CA A FUGIT DE ACOLO SAU DOAMNE FERESTE SA INTAMPLAT CEVA.MAM RUGAT SF NECTARIE SA NE AJUTE SA DAM DE EL SI IMEDIAT DUPA CE AM TERMINAT RUGACIUNEA A RASPUNS LA STIGATUL NOSTRU.TOT ACEST COPIL A STAT DE VORBA CU UNUL DIMN MARTORII LUI EHOVA SI AU REUSIT SA INTOARCA COPILUL DE LA CREDINTA LUI(SA NE FEREASCA DUMNEZEU)INTAMPLATOR AM AFLAT.AM INCERCAT SAI SPUN CA NU E BINE CA TREBUIE SA PASTREZE CREDINTA CARE O ARE SI IAM DAT EXEMPLE DIN VIATA MEA CU AJUTORUL CARE MI LA DAT DUMNEZEU MIE SI SF NECTARIE. CAND AM AJUNS ACASA MAM RUGAT PT EL SI IAM CERUT AJUTOR SF NECTARIE SA II LUMINEZE MINTEA SI SA REVINA LA CREDINTA LUI SI DUMNEZEU SA IL IERTE, CA ESTE UN COPIL.PESTE O SAPTAMANA CAND MAM INTALNIT CU EL AM AVUT MAREA BUCURIE DE AFLA CA A ARUNCAT TOATE CARTILE SI CA SEARA LA CULCARE SE INCHINA. M-AM BUCURAT TARE MULT .IAM DAT SI O CARTE CU POVESTIRI DUHOVNICESTI SI A ZIS CA A CITIT-O INTRO ZI SI CA IA PLACUT TARE.MULTUMESC BUNULUI DUMNEZEU SI MAICII DOMNULUI SI SF NECTARIE PT TOT AJUTORUL PE CARE NI-L DA .DOAMNEA AJUTA SI SANATATE TUTUROR SI SA NE FEREASCA DUMNEZEU DE ACEI SECTARI CARE VOR SA DISTRUGA CREDINTA NOASTRA.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si cu mine sf Nectarie a facut o minune.Lui nepotica mea Larisa de 12 ani in oct 2012 medicii au descoperit ca are o malformatie arterovenoasa la creier de 5 cm .Au zis ca nu o pot opera ca poate muri s-au paraliza si au trimis-o acasa.Fiind internata in spital a fost ziua sf Nectarie si atunci am auzit de el.Cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns la moastele sfantului de la Radu Voda din Bucuresti de unde am luat acatistul,carti despre el si ulei de la candela lui.Am inceput sa citim acatistul lui , al lui Ioan Rusu,Arsenie Boca SI ACATISTUL SF EFREM CEL NOU.Lucrurile au inceput sa mearga din ce in ce mai bine in sensul ca am inceput sa avem sperante de vindecare.In luna mai am ajuns cu ea in turcia unde a facut raze cu un aparat performant in sensul ca nu ia atins nici un nerv la creier.Vindecarea dupa medici se va vede intre 1si 3 ani.Eu o consider o minune deoarece la inceput nu avea nici o sansa iar pe parcurs cu ajutorul sfintilor s-a gasit o solutie si pentru ea.Sunt convinsa ca sf Nectarie o va ajuta sa se vindece complet.Sa ma ierti sfintisorul meu ca nu am scris mai devreme. ramona

    RăspundețiȘtergere