joi, 25 octombrie 2012

Un film despre viata Noului Mucenic Petru Boiarski din Ucraina, in care apar si imagini filmate cu el

15 comentarii:

  1. Felicitari pentru postarea filmului... Cu exceptia cartii care a aparut la editura Areopag, nu s-a pomenit nicaieri de acest Sfant care este Parintele Petru Boiarski.
    Slava Domnului !

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate cineva traduce filmuletul ?

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost la mormantul acestui martir sfant ,de atunci am capatat mare evlavie la el .M-am bucurat ca a aparut si in romana viata lui.Mare bucurie ne-ati face daca s-ar gasi cineva sa traduca acest film.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ati putea sa ne spuneti cum se poate ajunge la mormantul acestui Sfant?

      Ștergere
  4. Va rugam tare mult sa traduceti filmul despre noul mucenic Petru Boiarski.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. poate se gaseste un bun crestin care sa traduca acest filmulet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cunosc limba ucraineana si rusa, cu mare placere as fi tradus filmul, dar nustiu cum se face. astept sfaturi!!!
      am fost si eu la mormantul mucenicului, in casa in care a locuit, l-am cunoscut si pe tatal lui, care acum e preot.
      Doamne ajuta!!!

      Ștergere
  6. viata sa e minunata.....a facut foarte multe minuni ;;o minune pe care o cunosc si pe care o pot confirma cu mare placere este ca a vindecat piciorul unei romance muscata de lup . A venit chiar dumneaei si mi-a adus o poza originala cu parintele de la mormant si mi-a marturisit in convorbirea noastra faptul ca i s-a aratat in vis si i-a spus ca o va face bine... acum femeia merge normal ..... fara probleme piciorul

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar cine e acest sfant? Ca nu am gasit nimic despre el pe internet...

    RăspundețiȘtergere
  8. a aparut carte a sa "Viata si minunile par Petru Boiarski noul mucenic"

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne ajuta. Daca doriti sa mergeti la mormantul sau, va asteptam in pelerinajele noastre din Ucraina. Organizam lunar aceste pelerinaje si trecem de fiecare data pe la mormantul parintelui, unde facem si un parastas. Detalii pe www.pelerinajeucraina.blogspot.com sau la nr. de tel: 0744848704.

    RăspundețiȘtergere
  10. Este canonizat noul Mucenic? sau este cinstit in evlavia poporului precum mucenicu Evghenie Rodionov sau Daniil Sisoyev? Sa nu considerati ca prin aceasta intrebare intinez imaginea Sfantului, vroiam doar sa stiu daca este canonizat pt a-i sti data de praznuire data de Sinod.
    Ma iertati

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne-ajută! În cvasitotalitatea lor, cele afirmate în film de către părinții Mucenicului, respectiv de către penitenții săi sau de către închinătorii la mormântul său, sunt reflectate în cartea ”Viața și minunile...”. Ceea ce, cred, nu apare consemnat în carte este situația povestită de Viktor și anume că președintele colhozului i-a cerut sprijin părintelui, căzând în genunchi, întrucât era secetă și erau temperaturi foarte mari. Părintele a intrat în biserică și nu a ieșit, rugându-se trei zile până a început să plouă.

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne-ajută! În cvasitotalitatea lor, cele afirmate în film de către părinții Mucenicului, respectiv de către penitenții săi sau de către închinătorii la mormântul său, sunt reflectate în cartea ”Viața și minunile...”. Ceea ce, cred, nu apare consemnat în carte este situația povestită de Viktor și anume că președintele colhozului i-a cerut sprijin părintelui, căzând în genunchi, întrucât era secetă și erau temperaturi foarte mari. Părintele a intrat în biserică și nu a ieșit, rugându-se trei zile până a început să plouă.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamne-ajută! În cvasitotalitatea lor, cele afirmate în film de către părinții Mucenicului, respectiv de către penitenții săi sau de către închinătorii la mormântul său, sunt reflectate în cartea ”Viața și minunile...”. Ceea ce, cred, nu apare consemnat în carte este situația povestită de Viktor și anume că președintele colhozului i-a cerut sprijin părintelui, căzând în genunchi, întrucât era secetă și erau temperaturi foarte mari. Părintele a intrat în biserică și nu a ieșit, rugându-se trei zile până a început să plouă.

    RăspundețiȘtergere