luni, 15 septembrie 2014

„Mici” minuni ale Sfântului Ciprian. Aștept mărturii de la dumneavoastră pentru o carte cu minunile Sfântului Ciprian (carte aflată în lucru)

„Când am făcut cunoștință cu Sfântul Ciprian eram într-un moment cumplit al vieții mele. Îmi mergea prost pe toate planurile și nu știam încotro s-o mai apuc. Mă mutasem de câteva zile într-o garsonieră foarte aproape de bisericuță și, deși trecusem de muuulte ori pe lângă ea, într-o seară, fiind încă deschisă la 9 și jumătate, mi-am zis „De ce nu?” Și am intrat. Mi-a luat 45 de minute să mă opresc din plâns. Nu mai intrasem într-o biserică de cel puțin 7 ani. M-am eliberat și am simțit asta. Am aflat apoi că biserica se numește „Sfântul Ciprian - parohia Zlătari” și că acest sfânt a ajutat multă lume ca mine. Am continuat să intru în biserică și să stau de vorbă cu Sfântul Ciprian ori de câte ori simțeam nevoia. Era, într-un fel, fărâma de speranță să merg mai departe. Și am mers. De la scheletul ambulant cu grave probleme de sănătate care eram, fără job și proaspăt despărțită de logodnicul meu, mi-am recăpătat încrederea în forțele proprii, am început o afacere pe cont propriu, am cunoscut pe cineva nou și incredibil de bun cu mine și mă simt extraordinar gândindu-mă că a fost cândva cineva care să mă asculte și să mă ajute. M-am rugat cu sufletul deschis, am cerut ce aveam nevoie și - sub o formă sau alta - am primit asta. Iată de ce îi mulțumesc Sfântului Ciprian că mi-a călăuzit pașii către bisericuța aceea micuță pe lângă care aș fi trecut de multe ori fără să intru.” (M.P.) Anunț reînnoit: În curând, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi scoate o carte cu minunile săvârșite de Sfântul Ciprian. Dacă ați trăit o minune mijlocită de Sfântul Ciprian, vă rog să mă contactați la adresele ciprianvoicila@gmail.com, ciprianvoicila@yahoo.com, ciprian_voicila@yahoo.com.

Un comentariu:

  1. şi pe mine m-a ajutat Sfântul Ciprian să-mi schimb serviciul cu unul mai bun. nu-mi doream altul mai bun, în sensul de mai bine plătit, dar fiindcă la locul de muncă mi se agravase starea de sănătate (am lucrat 2 ani într-un birou între un geam care nu se închidea bine şi o uşă de lemn putred) şi trecând zilnic pe lângă biserica aceea de pe calea Victoriei, i-am spus sfântului că nu mai pot să rabd durerile şi să mă scape cumva! Un an de zile mi-a trebuit de aşteptare şi rugă stăruitoare şi nu doar că mi-a găsit alt job dar mi-au dispărut ciocurile cervicale ,răcelile neîntrerupte şi durerile cumplite de cap... nici acum nu -mi vine să cred. şi m-a mai ajutat de atunci :) nu pot să spun însă ce recunoscătoare sunt Maicii Domnului şi ea mi-a ajutat mult de tot şi cu casa şi cu soţul... iar Sfântul Criprian e nemaipomenit!

    RăspundețiȘtergere