marți, 18 ianuarie 2011

Anul acesta voi scoate o carte cu minuni săvârşite de Sfinţi cu moaşte în Bucureşti



Coperta a fost realizată de Alexandra Corbu.

Dacă aţi trăi o minune mijlocită de Sfinţii
Ciprian,
Mina,
Dimitrie Basarabov,
Nicolae,
Spiridon,
Ecaterina,
Ioan Gură de Aur,
Calinic de la Cernica,
Siluan Athonitul,
Simon Zelotul
vă rog să mă contactaţi la adresa:

ciprianvoicila@gmail.com şi la numărul de mobil:

0723.021886.

Domnul şi Sfinţii săi să vă răsplătească!

3 comentarii:

  1. Coperta este foarte, foarte frumoasa! Imi place mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai postat un comentariu despre Sf. Ciprian. Deasemenea,cred ca am mai trait o minune mijlocita de Sf. Nicolae. Primul meu copil a fost in prezentatie pelviana(era cu picioarele spre iesire,nu cu capul, cum ar fi fost normal), avea aproape 4 kg si era prima nastere la o femeie de 30 de ani. Avand in vedere toate acestea,dr ginecoloc a considerat ca era de preferat sa nastem prin cezariana. Este cunoscut faptul ca dupa nastere cezariana lactatia se instaleaza dupa aprox 7 zile. Asa au decurs lucrurile si in cazul meu. Copilul s-a nascut si a fost hranit cu lapte praf la biberon cele 5 zile cat am sta in spital.Eu, fiind cadru medical si cunoscand avantajele lactatiei materne,incercam sa-l invat la san,insa nu era chip: copilul era mare,fometos,se obisnuise cu biberonul iar lactatia inca nu se instalase dupa 7 zile.Eram tare necajita.Rudele ma presau sa renunt la idee,pentru ca baiatul plangea foarte rau cand il puneam la san.Am inceput sa citesc acatistul Sf. Nicolae,rugandu-l ca puiul meu sa suga san atat timp cat ii voi citi actistul. In aceeasi zi nu a mai fost nevoie de biberon, a luat pieptul fara sa mai planga si a supt exat pana in ziua in care am renuntat sa mai citesc actistul. Mioara D.,Slatina,Olt.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca imi este ingaduit, mie titlul dat cartii nu mi se pare inspirat "Sfintii urbei noastre". Sfintii sunt universali, nu sunt ai bucurestenilor si nici nu sunt proprietatea orasului Bucuresti.Doar ca ceva din sfintele lor moaste se afla in cateva din Bisericile din Bucuresti.
    Mai bine lasati doar subtitlul.E mai corect,nu este de loc banal.Cartile de aceasta factura nu sunt beletristica ca sa trebuiasca sa aiba titluri smechere.

    RăspundețiȘtergere