marți, 6 martie 2012

Invitatie la o discutie pe tema „Fenomenul Pitesti după 60 de ani. Ce ne mai spune astăzi?”



Centrul de Studii în Istorie Contemporană, Editura Filos şi Librăria Bizantină vă aşteaptă marţi, 13 martie, de la ora 19,00, la o discuţie pe tema „Fenomenul Piteşti după 60 de ani. Ce ne mai spune astăzi?”. Vor lua cuvântul Demostene Andronescu (poet, fost deţinut politic), Răzvan Codrescu (poet, eseist, editor) şi Alin Mureşan (istoric, preşedinte al Centrului de Studii în Istorie Contemporană), pornind de la câteva fragmente din filmul documentar „Demascarea”.

Evenimentul marchează un moment important în dezvoltarea proiectului „Fenomenul Piteşti”, iniţiat la sfârşitul lui 2010: intrarea sub tutela Centrului de Studii în Istorie Contemporană, pentru a asigura premisele continuării şi îmbunătăţirii ideilor de la care a pornit. Vom reveni cu detalii cât de curând. Conferinţa de marţi seara se bucură de susţinerea www.fenomenulpitesti.ro, Editura Predania şi www.rostonline.ro.
Vă aşteptăm cu drag la Librăria Bizantină, în Str. Bibescu Vodă, nr. 20 (lângă Facultatea de Teologie Ortodoxă, zona Piaţa Unirii).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu